draai uw scherm

meer weten over edu-motion? Bel 06 - 153 660 32 of mail naar info@edu-motion.nl

diensten

wat heb ik zoal te bieden?

Het onderwijs is continu in beweging. Tegenwoordig meer dan ooit met de veranderingen van statisch en klassikaal leren naar flexibel en passend onderwijs waarbij de nieuwe vaardigheden een grotere rol spelen. Dat vraagt als school zijnde om een goede gedragen visie en professionalisering van de leerkrachten. Zij blijven tenslotte de belangrijkste factor om tot een succes te komen.
Ik kan u daar bij helpen.

Onafhankelijk advies
U bent immers niet gebonden aan een leverancier. Juist daardoor ben ik in staat om, samen met u, te zoeken naar wat uw school echt nodig heeft.

Meedenken bij visie- en beleidstrajecten
Bij het vormen van ICT-beleid kan ik fungeren als klankbord, procesbegeleider of (mede) auteur.

Implementatie OP MAAT
Om de projecten die in uw beleidsplan staan ook daadwerkelijk in de school te implementeren, kunt u op mij rekenen. Dit kan op de manier die bij uw school past.
Met het team aan de hand van workshops of door persoonlijke begeleiding in de klas. Maar dit kan door mijn jarenlange leservaring (in zowel onderbouw, middenbouw als bovenbouw) ook met de leerlingen zelf.

Ouderavonden
Merkt u dat ouders worstelen met de toepassingen van de nieuwe media die hun kinderen gebruiken? Vanuit een positieve insteek kan ik hen meenemen in deze belevingswereld om zo beter inzicht te krijgen wat er allemaal speelt.

edu-motion: ict op maat