meer weten over edu-motion? Bel 06 - 153 660 32 of mail naar info@edu-motion.nl

over mij

onderwijs en ICT met ruim 14 jaar ervaring in het onderwijs en met ICT

Het begon al toen ik 4 jaar oud was. Ik kon in de hoek van de kamer mijn kinderen uren lang lesgeven. Na het behalen van het PABO diploma en mijn opleiding als Remedial Teacher begon het serieuze werk echt voor de klas. Al vrij snel merkte ik dat computers, spellen en later ook tablets (apps) en het digibord de kinderen veel uitdaging brachten, hier wilde ik meer mee doen.

Ik werd ICT-er van mijn huidige school in Doetinchem. Mijn streven werd om mijn collega’s net zo enthousiast te maken als ik zelf was. En daardoor te zorgen dat ook de kinderen van hen veel in aanraking kwamen met ICT. Begeleiden, coachen, trainen en inspireren.

Na 10 jaar binnen het onderwijs gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als Regiomanager bij een landelijk ICT bedrijf kon ik mijn kennis en passie voor ICT binnen het onderwijs verder vormgeven. Ik heb veel scholen mogen helpen en ondersteunen bij de vele vragen die zij hadden op het gebied van ICT.

Ik merkte dat juist het adviseren, motiveren, inspireren, helpen en sparren woorden zijn die bij mij passen. Kinderen onderwijs geven waar zij behoefte aan hebben, van deze tijd en met ICT is mijn drijfveer en motivatie om te starten met mijn eigen bedrijf. Ik hoop dat ik veel scholen hierbij mag helpen.

ervaring en opleidingen

  • 10 jaar onderwijservaring als groepsleerkracht en jaren als bouwcoördinator;
  • 7 jaar onderwijs ervaring als ICT-er;
  • uitgebreide kennis van hard- en software;
  • ruime ervaring met het Microsoft Office pakket;
  • 4 jaar ervaring als Regiomanager;
  • vele certificaten en training voor zowel oude als jongere kinderen.

edu-motion: visie op de toekomst